desir3.jun.pl Strona Główna
ZalogujRejestracjaSzukajZaloguj się, by sprawdzić wiadomościGrupyStatystyki

Poprzedni temat «» Następny temat
Pomocy!!!!!
Autor Wiadomość
Shyrka 



ShyrkaTheArcher

Dołączyła: 23 Mar 2009
Posty: 65
  Wysłany: 2009-03-26, 16:02   Pomocy!!!!!

Bardzo potrzebuje pomocy!!!! Podczas ładowania gry(Na koniec) Wychodzi mi coś takiego :("Mismatch occured in data file" Co robić?! Pomóżcie proszę. :(((( :shock: :cry: :-/ :-( :-x
____________________
Shyrka the Naruto ultimate fan ™
 
 
     
REKLAMA 


KGKage

Dołączył: 07 Lut 2009
Posty: 88
  Wysłany: 2009-03-26, 16:52   

 
 
     
KageBushin 



KGKage

Wiek: 30
Dołączył: 07 Lut 2009
Posty: 88
Skąd: Lubań
Wysłany: 2009-03-26, 16:52   

http://forums.aeriagames....ic.php?t=310591
jesli znasz ang to powinno pomuc
____________________
 
     
Shyrka 



ShyrkaTheArcher

Dołączyła: 23 Mar 2009
Posty: 65
  Wysłany: 2009-03-26, 17:33   

Kage ja wiem co to znaczy.Usunęłam te grę zainstalowałam i kaplica :(((
____________________
Shyrka the Naruto ultimate fan ™
 
 
     
KageBushin 



KGKage

Wiek: 30
Dołączył: 07 Lut 2009
Posty: 88
Skąd: Lubań
Wysłany: 2009-03-26, 18:01   

ale ja mowie o linku ktory podalem
____________________
 
     
Shyrka


Gość
Wysłany: 2009-03-26, 18:57   

aaaah Dziękuję Kage :)
PS:Sorry że jako gość pisze ale niechce mi się logować xDDDD
 
     
KageBushin 



KGKage

Wiek: 30
Dołączył: 07 Lut 2009
Posty: 88
Skąd: Lubań
Wysłany: 2009-03-26, 19:23   

to ustaw sobie auto logowanie i juz
____________________
 
     
Ag1to3




Dołączył: 15 Lut 2009
Posty: 44
Wysłany: 2009-03-27, 00:24   

podczas logowania czy ladowania update ? jezeli update to skorzystaj z bezposredniej wersji gry (nie zawsze dziala) jezeli ladowanie to instalacja albo download i instalacja :/
____________________
 
     
Shyrka 



ShyrkaTheArcher

Dołączyła: 23 Mar 2009
Posty: 65
Wysłany: 2009-03-27, 14:49   

Jak odpalam gre to mi sie update robi(To okienko z screenshot itp itd)No podczas końcówki ładowania mi to wychodzi :) Ale Kage dał link żeby naprawić to dnia 27marca 2009 po godzinie 16:00 Spróbuje naprawić :DDD :arrow:
A pozatym już odinstalowywałam i instalowałam a było to samo xDDD
____________________
Shyrka the Naruto ultimate fan ™
 
 
     
KageBushin 



KGKage

Wiek: 30
Dołączył: 07 Lut 2009
Posty: 88
Skąd: Lubań
Wysłany: 2009-03-27, 19:53   

shyrka ja mialem to samo jakis czas temu i wiem za na forum mozna znalesc latke do tego
____________________
 
     
Shyrka 



ShyrkaTheArcher

Dołączyła: 23 Mar 2009
Posty: 65
  Wysłany: 2009-03-28, 10:08   

Kage tylko że ja nie rozumiem nic co tam pisze:(( A na google nie ma tłumaczenia xd
Prosiłabym żebyś mi przetłumaczył :evil:
____________________
Shyrka the Naruto ultimate fan ™
 
 
     
KageBushin 



KGKage

Wiek: 30
Dołączył: 07 Lut 2009
Posty: 88
Skąd: Lubań
Wysłany: 2009-03-28, 10:56   

dobra bedziemy szli krok po kroku
teraz opisze 1 metode(na gloda):
wyczyszc temporali internet files
wejdz w controll panell
potem w internet options
pod browsing history naciskasz dalete
a potem wybierasz pod temp internet files
delete files...
narazie sprubuj to potem najwyzez sprubujemy 2 metode
____________________
 
     
Shyrka 



ShyrkaTheArcher

Dołączyła: 23 Mar 2009
Posty: 65
Wysłany: 2009-03-28, 13:24   

Dobra spróbuję
:mrgreen:
____________________
Shyrka the Naruto ultimate fan ™
 
 
     
Shyrka 



ShyrkaTheArcher

Dołączyła: 23 Mar 2009
Posty: 65
Wysłany: 2009-03-28, 13:38   

A Właśnie! Kage możesz mi napisać to drugie bo mi nie weszło to nadal to samo jest !!!!
____________________
Shyrka the Naruto ultimate fan ™
 
 
     
KageBushin 



KGKage

Wiek: 30
Dołączył: 07 Lut 2009
Posty: 88
Skąd: Lubań
Wysłany: 2009-03-28, 14:49   

dobra otworz folder z gra
znajdz Imagine client "DAT"
i otworz(za pomoca wordpad)
jesli posiada cos takiego
-ip 72.55.177.85
-port 10666
to ja juz nie wiem a jesli nie to zmien na to
____________________
 
     
KageBushin 



KGKage

Wiek: 30
Dołączył: 07 Lut 2009
Posty: 88
Skąd: Lubań
Wysłany: 2009-03-28, 14:54   

mam klejne rozwiazanie (ostateczne to wlasnieja zastosowalem)
masz tu linka do strony http://megaten.aeriagames.com/download
udolu strony masz patche ktore trza sciagnac i wypokowac w folderze gry(sciagnij ten pierwszy z gory i rozpaku go na poczatek)to powinno zalatwic sprawe i moze zastosuja te metode nim skorzystasz z tej poprzedniej
____________________
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | Template DarkMW created by razz

| | Darmowe fora | Reklama

Strona wygenerowana w 0.05 sekundy. Zapytań do SQL: 13